Algemene informatie

Wegens groot succes van de eerste fase Hof van Zeelst komt er een vervolg waarbij nog eens 16 woningen worden gerealiseerd. De woningen zullen worden ontwikkeld volgens het CPO principe (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap). De individuele kopers verenigd in een kopersverenging zijn gezamelijk opdrachtgever zonder tussenkomst van een ontwikkelende partij. Hierdoor heeft de individuele koper volledige ontwerpvrijheid tegen lagere stcihtingskosten die ca. 20% lager liggen dan vergelijkbare nieuwbouwwoningen.

De opzet is dat op een kavel van +/- 6500m2,  18 (semi)bungalows gebouwd gaan worden gesitueerd aan een binnenhof, wat bestemd is voor gezamenlijk gebruik.

Dit project kan gebouwd worden voor een prijs die zeker 20% beneden de marktwaarde ligt omdat de vereniging. “Hof van Zeelst”  zelf het project ontwikkelt en daardoor de kosten van een projectontwikkelaar en makelaar bespaart. U bepaalt namelijk zelf, met hulp van een architect, hoe de indeling van uw woning wordt. Het uiterlijk van de woningen wordt bepaald door de bewoners gezamenlijk.

Bekijk ook de video over samen bouwen in Eindhoven, wethouder Yasin Torunoglu en voorzitter van de vereniging Hof van Zeelst Ben Cornuyt leggen u uit wat samen bouwen voor u kan opleveren en geven u een rondleding door de woningen van de reeds gerealiseerde eerste fase.