Ontwerp uw eigen droomwoning in Meerhoven!

Na een succesvolle eerste fase waarin de kopersvereniging Hof van Zeelst 32 semi bungalows heeft gebouwd worden binnenkort nog eens 16 woningen gebouwd. In CPO verband bouwen kopers een eigen huis op maat samen met anderen. De indeling en de grootte van de woning is door de kopers helemaal zelf bepaald onder begeleiding van architecten Bureau A + Gunneweg & Burg.


Alle woningen verkocht!

Inmiddels zijn alle percelen vergeven, de bouwvergunning is afgegeven en er is inmiddels gestart met de bouw. Bent u nog wel geïnteresseerd in dit project en soortgelijke ontwikkelingen of zou u hier toch graag willen wonen, schrijf u dan nu in voor de reservelijst! Via het deelnameformulier kiest u voor de optie aanmelden voor reservelijst. Na uw aanmelding nemen wij contact met u op. Ook kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van toekomstige ontwikkelingen van soortgelijke projecten.

 
 

Locatie kavel 5

De woningen zijn gelegen op een kavel van ca. 6.500 m2 in Landhof te Meerhoven Eindhoven. De perceeloppervlakte varieert in grootte van ca. 170 m2 tot ca. 375 m2. De nieuwbouw (semi)bungalows zijn 20% goedkoper t.o.v. een vergelijkbare nieuwbouw woning, vanaf ca. 140 m2, prijzen vanaf € 270.000,- V.O.N.

 

Algemene gegevens

Totaal aantal woningen: 16
Koopaanneemsom: vanaf € 270.000 vrij op naam
Bruto vloeroppervlak: vanaf ca. 140 m2
Perceeloppervlak: ca. 170-475 m2
Soort: nieuwbouw in CPO verband
Type: (semi)bungalowwoning, gelijkvloerse woning met prive tuin
Uitbreidingsmogelijkheden: O.a. extra verdieping, kelder, carport, terras, terrasoverkapping
Inclusief: begeleding door architect, voor een plattegrond op maat